Adverteren

HoeMoetDatDan is een 'user generated content' website waar bezoekers hun doe-het-zelf vaardigheden, tips en trucs door middel van video kunnen delen met anderen.

  Wanneer bezoekers HoeMoetDatDan? gebruiken zoeken zij meestal naar informatie om een taak uit te voeren of een doel te bereiken. Het kan zijn dat ze iets willen repareren, een nieuwe vaardigheid willen leren, het koken van een nieuwe maaltijd of in het algemeen hun leven op één of andere manier willen verbeteren.

   Dit leidt tot een fantastische kans voor adverteerders, omdat de bezoekers na te weten te zijn gekomen hoe iets te doen, de volgende vragen veelal zijn „Wat heb ik daar voor nodig?“ en „Waar kan ik het krijgen?“. Bijvoorbeeld: Wat moet ik nog meer weten voor het afsluiten van een hypotheek? Wat heb ik nodig om tomatensoep te maken? Wat heb ik nodig om de tuin dit weekend zomer klaar te maken? Waar kan ik voor de beste prijs een laptop kopen?

    Op HoeMoetDatDan? hebben adverteerders en sponsors de kans om zich op hun publiek te richten door mensen bewust te maken van hun producten of diensten op het moment dat de bezoekers volledig in de context van het onderwerp aan het zoeken zijn. Adverteerders kunnen gebruikers naar hun eigen sites leiden of op HoeMoetDatDan? een infokanaal beginnen.

     Omdat we de website niet willen overvoeren met reclame banners vervaardigt HoeMoetDatDan? exclusieve doe-het-zelf videoreclame op maat, u kunt denken aan 'product placement' of 'name dropping'. Op creatieve wijze worden uw producten of diensten ondergebracht is een doe-het-zelf infomercial.

      Neem voor een vrijblijvende offerte meer informatie contact met ons op.

       Het HoeMoetDatDan? team.